Hotel Zlatibor

Restoran / Jelovnik

Pored usluga smeštaja gostima nudimo i mogućnost korišćenja ishrane u našem restoranu na trećem spratu, u sledećim terminima:

Doručak: 08:00 - 10:00  po ceni od 500,00 rsd
Ručak:    12:30 - 14:00  po ceni od 700,00 rsd
Večera:   18:30 - 20:00  po ceni od 800,00 rsd                           

Kapacitet restorana je 80 mesta.
Za goste koji koriste pansionske usluge doručak, ručak i večera se služe po principu pansionskog dnevnog menija koji se sastoji od navedenih jela po izboru našeg glavnog kuvara.
 
Pansionski Jelovnik

DORUČAK

TOPLI NAPICI:

  • Čaj više vrsta
  • Kafa više vrsta
  • Topla čokolada
  • Mleko

 

HLADNI NAPICI:

  • Sok više vrsta
  • Jogurt natur
  • Kiselo mleko
  • Mleko

 

NAMAZI:

  • Med
  • Džem više vrsta
  • Euro Krem

 

DODACI:

  • Kornifleks
  • Musli

 

TOPLA JELA:

  • Jaje na oko
  • Omlet sa sirom/šunkom / povrćem
  • Kuvano jaje
  • Kuvane viršle
  • Zlatiborski kačamak sa sirom / kajmakom
  • Uštipci sa sirom i kajmakom
  • Prženice
  • Pite više vrsta – slatko/slano
  • Zlatiborski tanjir ( svinjska pršuta, slanina, čvarci, sir,kajmak, kuvano jaje)
  • Zlatiborska komplet lepinja

 

RUČAK

 

SUPE/ČORBE/POTAŽI:

  • Govedja supa / čorba
  • Pileća supa / čorba
  • Potaz od povrća

 

SALATE:

  • Sezonska salata više vrsta

 

GLAVNA JELA:

  • Pileci gril file
  • Govedji ili svinjski gulaš
  • Leskovačka mućkalica
  • Musaka od krompira sa mesom
  • Punjene paprike ili sarma
  • Filet ribe ( som ili oslić )
  • Pasulj čorbast ili prebranac sa kobasicom
  • Sote od graška sa svinjskim mesom
  • Ćufte u paradajz sosu
  • Pileći paprikaš

 

PRILOZI:

  • Pečeni krompir
  • Pire krompir
  • Pirinač
  • Testenina
  • Grilovano povrće
  • Krompir salata

 

POSLASTICE:

  • Palačinke sa euro kremom ili džemom
  • Sezonsko sveže voće 
  • Voćni kolač
  • Čokoladni kolač

 

VEČERA

 

SALATE:

  • Sezonska salata više vrsta

 

GLAVNA JELA:

  • Ćevapi na kajmaku
  • Gurmanska pljeskavica
  • Natur šnicla ( svinjska ili teleća)
  • Pileći štapići u susamu
  • Bečka šnicla
  • Cezar salata sa grilovanom piletinom
  • Tuna salata ( zelena salata, kukuruz, tuna)
  • Pohovane slane palačinke ( šunka, kačkavalj)
  • Zlatiborski rezanac ( pita sa sirom od heljdinih kora)
  • Makarone zapečene sa sirom i kajmakom
  • Pasta bolonjeze
  • Pizza 

 

PRILOZI:

  • Pekarski krompir ili pomfri
  • Grilovano povrće
  • Pirinač
  • Kiselo mleko

 

POSLASTICE:

  • Čokoladni kolač
  • Voćni kolač
  • Slatka pita
  • Sezonsko voće