Hotel Zlatibor
Restoran / Jelovnik
Pored usluga smeštaja gostima nudimo i mogućnost korišćenja ishrane u našem restoranu na trećem spratu, u sledećim terminima:
Doručak: 08:00 - 10:00 po ceni od 500,00 rsd
Ručak: 12:30 - 14:00 po ceni od 700,00 rsd
Večera: 18:30 - 20:00 po ceni od 800,00 rsd
Kapacitet restorana je 80 mesta.
Za goste koji koriste pansionske usluge doručak, ručak i večera se služe po principu pansionskog dnevnog menija koji se sastoji od navedenih jela po izboru našeg glavnog kuvara.
Pansionski Jelovnik
DORUČAK
TOPLI NAPICI:
- Čaj više vrsta
- Kafa više vrsta
- Topla čokolada
- Mleko
HLADNI NAPICI:
- Sok više vrsta
- Jogurt natur
- Kiselo mleko
- Mleko
NAMAZI:
- Med
- Džem više vrsta
- Euro Krem
DODACI:
TOPLA JELA:
- Jaje na oko
- Omlet sa sirom/šunkom / povrćem
- Kuvano jaje
- Kuvane viršle
- Zlatiborski kačamak sa sirom / kajmakom
- Uštipci sa sirom i kajmakom
- Prženice
- Pite više vrsta – slatko/slano
- Zlatiborski tanjir ( svinjska pršuta, slanina, čvarci, sir,kajmak, kuvano jaje)
- Zlatiborska komplet lepinja
RUČAK
SUPE/ČORBE/POTAŽI:
- Govedja supa / čorba
- Pileća supa / čorba
- Potaz od povrća
SALATE:
- Sezonska salata više vrsta
GLAVNA JELA:
- Pileci gril file
- Govedji ili svinjski gulaš
- Leskovačka mućkalica
- Musaka od krompira sa mesom
- Punjene paprike ili sarma
- Filet ribe ( som ili oslić )
- Pasulj čorbast ili prebranac sa kobasicom
- Sote od graška sa svinjskim mesom
- Ćufte u paradajz sosu
- Pileći paprikaš
PRILOZI:
- Pečeni krompir
- Pire krompir
- Pirinač
- Testenina
- Grilovano povrće
- Krompir salata
POSLASTICE:
- Palačinke sa euro kremom ili džemom
- Sezonsko sveže voće
- Voćni kolač
- Čokoladni kolač
VEČERA
SALATE:
- Sezonska salata više vrsta
GLAVNA JELA:
- Ćevapi na kajmaku
- Gurmanska pljeskavica
- Natur šnicla ( svinjska ili teleća)
- Pileći štapići u susamu
- Bečka šnicla
- Cezar salata sa grilovanom piletinom
- Tuna salata ( zelena salata, kukuruz, tuna)
- Pohovane slane palačinke ( šunka, kačkavalj)
- Zlatiborski rezanac ( pita sa sirom od heljdinih kora)
- Makarone zapečene sa sirom i kajmakom
- Pasta bolonjeze
- Pizza
PRILOZI:
- Pekarski krompir ili pomfri
- Grilovano povrće
- Pirinač
- Kiselo mleko
POSLASTICE:
- Čokoladni kolač
- Voćni kolač
- Slatka pita
- Sezonsko voće