Hotel Zlatibor

Pripreme sportista

Pored prirodnih lekovitih svojstava: čist i suv vazduh, nizak vazdušni pritisak i velika insolacija od preko 2.000 sunčanih sati godišnje, Zlatibor trenutno raspolaže sa sedam fudbalskih terena i velikom sportskom halom koja zadovoljava svetske standarde za sportove u dvorani. Pored fudbalskih terene, sportistima su na raspolaganju i teniski, košarkaški tereni, otvoreni i zatvoreni bazeni, dobro opremljene teretane i spa i velnes centri u hotelima. Na nekoliko kilometara od turističkog centra Zlatibor, u Čajetini nalazi se još jedna zatvorena sportska hala, koja je na raspolaganju domaćim i inostranim sportistima.
Veliki broj sportskih terena omogućava da timovi neometano sprovode svoje treninge, ali isto tako i da se odigra veliki broj pripremnih utakmica. Tereni su iz godine u godinu sve bolji i kvalitetniji, što ističu i sportisti i treneri koji su imali prilike da treniraju na planini.

Konačište sunce pruža odlične uslove za smeštaj sportista. Smeštajni kapacitet  objekta je 120 kreveta. Nalazimo se na idealnoj lokaciji na Zlatiboru, u blizini Titove Vile, na samo 700 metara udaljenosti od crkve, jezera i centra. Konačište Sunce je deo mirnog naselja Sloboda okruženog borovom šumom.

Gostima pružamo usluge hotelskog tipa kao i usluge smeštaja u 28 prostranih soba i apartmana, opremljenih svim sadržajima neophodnim za kvalitetan boravak. Svaka soba ima sopstveno kupatilo uključujući tuš kabinu, WC, podno grejanje, besplatan WiFi internet, LCD TV, kablovsku televiziju sa preko 200 domaćih i inostranih kanala. 

U konačištu sunce gosti mogu uživati u specijalitetima zlatiborskog kraja koji se služe u restoranu domaće kuhinje. Restoran se nalazi na trećem spratu i pruža nezaboravan pogled na zlatiborske vrhove. Kapacitet restorana je 120 mesta. Za goste hotela koji koriste pansionske usluge doručak se služi po principu švedskog stola, ručak i večera se služe po principu dnevnog set menija ili švedskog stola. Gosti mogu birati iz naše široke ponude, hladnih i toplih specijaliteta zlatiborskog kraja.

Pored smeštaja i ishrane, grupama nudimo:

  • usluge korišćenja sportskih terena
  • usluge i nadzor lekara specijalista iz oblasti interne medicine, pedijatrije, ortopedije