Hotel Zlatibor

O nama

 SUNCE Inn ZLATIBOR

konačište Sunce Inn se nalazi na Zlatiboru, na idealnoj lokaciji za odmor i opuštanje. Objekat je smešten u borovoj šumi,  na samo 700 metara udaljenosti od crkve, jezera i centra sa kojim je povezan uredjenom pešačkom stazom. U blizini Sunca nalazi se teretana na otvorenom , trim staza, igralište i park za decu.  Najbliža prodavnica je na 150 m udaljenosti od konačišta Sunce Inn. Novootvoreni kompleks Titova Vila nalazi se preko puta objekta Sunce pa našim gostima nudimo mogućnost korišćenja bazena i wellness centra Jadran po specijalnim uslovima.

Ukupan smeštajni kapacitet konačišta Sunce Inn je 120 ležaja. Gostima pružamo usluge smeštaja u 22 standardne soba i 6 porodičnih soba / apartmana. Svaka soba ima sopstveno kupatilo uključujući TUŠ / WC, podno grejanje, besplatan WiFi internet, LCD TV, kablovsku televiziju sa preko 200 domaćih i inostranih kanala.                                           
Pored smeštajnih kapaciteta  gostima su na raspolaganju: recepcija, lobby bar, restoran sa pogledom na Tornik - kapaciteta 80 mesta koji se po potrebama grupe koristi kao sala za zabavu ili sastanke.                 
Obroci (doručak, ručak i večera) se poslužuju prema pansionskom jelovniku.

Gostima konačišta Sunce na raspolaganju je besplatan parking pod video nadzorom, servis pranja i peglanja veša ( prema važećem cenovniku) kao i mogućnost odlaganja ski opreme, sportske opreme, bicikala.                   
U letnjem periodu gostima je na raspolaganju lepo uredjena letnja bašta za odmor i relaksaciju.

Recepcija je na raspolaganju za sve vrste informacija od 07:00 do 22:00 svih sedam dana u nedelji.

Objekat je pokriven video nadzorom 24/7 i obezbedjuje ga G4S

Prijava gostiju je svakog dana od 14h do 22h

Odjava gostiju iz hotela je svakog dana do 10h. 

Vaši ljubimci su dobrodošli. Boravak kućnih ljubimaca do 6 kg odobrava se  isključivo na upit.